Message: 'Warning: Approaching mailbox message quota limit'

Gelieve de onderstaande stappen te volgen zodat u uw probleem met uw opslagruimte kan oplossen:

1. Als u een nieuwe mail client heb ingesteld (vooral met Mac):
- Wanneer men zijn mailbox instelt met mail clients zoals Outlook, Thunderbird, Mail,... is het mogelijk dat sommige standaard instellingen verschillen.
- Het is altijd beter dat u de ‘meer opties’ knop of ‘geavanceerde opties’ nakijkt om te controleren wat uw software doet eens de mails zijn gedownload naar uw pc.
- Als u berichten krijgt zoals 'Warning: Approaching mailbox message quota limit', gelieve dan de instellingen in de geavanceerde opties te veranderen zodat de mail client automatisch de mails verwijdert van de mailserver eens ze gedownload zijn.

2. Als u de Webmail gebruikt kan het zijn dat er zich een teveel aan berichten op onze mailserver bevindt. Gelieve al uw folders na te gaan (deleted items, sent items,...) en zonodig het teveel aan mails te wissen.

3. Als de volume mails in de webmail het toegelaten maximum niet overschrijden en u krijgt nog steeds het waarschuwingsbericht, gelieve dan een mail te sturen naar info@Register.eu zodat we dit nader kunnen onderzoeken.